SPADO heeft de ambitie om top-talenten die vroeger verloren gingen, tot op latere leeftijd te behouden. Door middel van een beloningsstelsel wil SPADO haar top talenten stimuleren in haar prestaties. Tevens zal de begeleiding van deze talenten vergaand geoptimaliseerd worden, waardoor een bindende factor ontstaat tussen atleten, ouders en SPADO. Deze wisselwerking zal tevens een impuls geven voor alle atleten binnen SPADO zelf.

Het talentenbeleid richt zich op 3 categorieën:

 • Top 12 op Wereld en Europese kampioenschappen.
 • Top 10 op Nederlandse kampioenschappen.
 • Top 5 op provinciale kampioenschappen.
DSC_7222
De jonge, veelal zeer getalenteerde atleten, die U kunt volgen op deze website, hebben ruimschoots de skills om minimaal de absolute top in Nederland te halen.

Het Spado talenten team is Uniek.

Tot op heden is het Talenten Team van SPADO uniek te noemen in Nederland. Er is momenteel geen enkele vereniging in Nederland die haar ambitie zo helder en concreet durft uit te spreken. Zou het niet fantastisch mooi zijn, dat straks Brabantse (SPADO) atleten uw visitekaartje zijn!
Aan de ambitie en het enthousiasme van SPADO en haar toptalenten zal het niet liggen. Het grote probleem in dit soort meerjarige projecten is bijna altijd “het geld”. Wij zijn dan ook op zoek naar sponsors die zich herkennen in dit unieke project. Ambitieus, uitdagend en bereid om de absolute top te halen. Bent U als succesvol ondernemer vroeger ook niet zo begonnen? Stelt U eens voor dat onze (uw) atleten bij de Olympische Spelen in Tokio (2020) fantastisch presteren. Dan heeft U dat mede mogelijk gemaakt!

Als U gaat SPONSOREN: WAT bieden wij?

Als u het Talenten Team van Spado gaat sponsoren, dan gaat U daar ook iets voor terug krijgen.

 • Het mooiste is dat U het mogelijk maakt, dat jonge veelbelovende atleten hun droom waar kunnen maken, namelijk de absolute top binnen hun sport.
 • U kunt in uw PR laten zien, dat U oprecht iets doet, om SPADO atleten te helpen de absolute top te behalen.
 • U ontvangt regelmatig onze nieuwsbrief, waarin U de voortgang van onze talenten kunt volgen.
 • Natuurlijk wordt Uw bedrijfsnaam vermeld op deze talenten website, tevens kunt U een banner plaatsen en een link naar uw eigen website.
 • U wordt uitgenodigd om 1 x per jaar, persoonlijk het Nederlands kampioenschap bij te wonen.
 • U wordt 1x per jaar, uitgenodigd voor een informele bijeenkomst, met alle mede sponsoren, waarbij interessante sprekers worden uitgenodigd.
 • Mogelijkheid tot het plaatsen van een reclamebord.
 • Het SPADO Talenten Team organiseert 1x per jaar een clinic, waarbij uw klanten en personeel wordt uitgenodigd.
Heeft u interesse, naar onze sponsormogelijkheden. Neem dan contact met ons op.

Neem contact op